fbpx
Indkøbskurv
✓ Hurtig levering med GLS
✓ Altid gratis fragt ved køb over 600 kr.

by lene | Kongensgade 25 | Esbjerg | tlf. 60 91 33 29

Om by lene

By Lene modetøj til kvinderJeg hedder Lene Dissing og har været i modetøjsbranchen i mere end 25 år – og jeg elsker det!
Når man giver en kvinde det rette sæt tøj på, lyser hun ganske enkelt op.

At være med til at give mine kunder fornyet selvværd, er uden tvivl dét, der driver mig til at stå op hver eneste morgen.
Mit koncept er, at forhandle modetøj fra Paris og Italien. Men…
… uden at det vælter budgettet.

Ideen bag bylene er at forhandle modetøj, som ikke kan købes i danske butikker, med unikt design, god komfort, til en pris, hvor alle kan være med og hvor kvaliteten er i top.
Med dette udgangspunkt finder jeg selv al det tøj, der bliver solgt her på webshoppen og i min butik.
Det vigtigste for mig er nemlig, at der er plads til alle i min butik – unge som gamle, store som små. Derfor forhandler jeg, som du kan læse i overskriften, tøj i størrelserne 36-54. Snus endelig rundt her på siden eller kom forbi på Storegade og se om der ikke skulle være noget tøj for dig.

Vi leverer med GLS enten direkte hjem til dig eller til den pakkeshop der er tættest på dig.

Vi har valgt at bruge epay som betalingsmodul på bylene.dk. Det har vi valgt fordi deres sikkerhed er top og fordi de har samarbejde med alle betalingskort.

Når du køber produkter hos bylene.dk, får du en ordregodkendelse, en opdatering når den er godkendt og igen når din bestilling sendt til den ønskede adresse.
Vi modtager Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard & Maestro som betalingskort. Herudover modtager vi selvfølgelig også MobilePay.

Skulle du ønske at returnere et produkt, skal du blot udfylde vores returseddel, som kan hentes her så sende pakken til Storegade 114C, 6700 Esbjerg. Vi tilbyder ikke fri fragt.

Jeg er ALTID på rov efter nye produkter, så hjemmesiden bliver løbende opdateret. Følg med på siden eller på Facebook for at holde dig opdateret

Vil du holde dig opdateret? Så er du velkommen til at følge mig på Facebook.

Nyhedsbrev

* skal udfyldes