fbpx

Om by lene

by lene startede i 2014 under navnet Also Deluxe

Jeg hedder Lene Dissing og har været i modetøjsbranchen i mere end 25 år – og jeg elsker det!
Når man giver en kvinde det rette sæt tøj på, lyser hun ganske enkelt op.

At være med til at give mine kunder fornyet selvværd, er uden tvivl dét, der driver mig til at stå op hver eneste morgen.

Mit koncept er, at forhandle modetøj fra Paris og Italien. Men…

… uden at det vælter budgettet.

Ideen bag bylene er at forhandle modetøj, som ikke kan købes i danske butikker, med unikt design, god komfort, til en pris, hvor alle kan være med og hvor kvaliteten er i top.
Med dette udgangspunkt finder jeg selv al det tøj, der bliver solgt her på webshoppen og i min butik.

Her er plads til alle i størrelse 36-54

Det vigtigste for mig er nemlig, at der er plads til alle i min butik – unge som gamle, store som små. Derfor forhandler jeg, som du kan læse i overskriften, tøj i størrelserne 36-54. Snus endelig rundt her på siden eller kom forbi på Storegade og se om der ikke skulle være noget tøj for dig.

Hvad vi tilbyder hos by lene

Levering til hele Danmark

Vi leverer med GLS enten direkte hjem til dig eller til den pakkeshop der er tættest på dig.

Sikker betaling

Vi har valgt at bruge epay som betalingsmodul på bylene.dk. Det har vi valgt fordi deres sikkerhed er top og fordi de har samarbejde med alle betalingskort.

Købsopdateringer

Når du køber produkter hos bylene.dk, får du en ordregodkendelse, en opdatering når den er godkendt og igen når din bestilling sendt til den ønskede adresse.

Vi tager imod betalingskort

I modtager Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard & Maestro som betalingskort. Herudover modtager vi selvfølgelig også MobilePay.

Returnering

Skulle du ønske at returnere et produkt, skal du blot udfylde vores returseddel, som er blevet vedlagt i din pakke og så sende pakken til Storegade 114C, 6700 Esbjerg. Vi tilbyder ikke fri fragt.

Nye produkter

Jeg er ALTID på rov efter nye produkter, så hjemmesiden bliver løbende opdateret. Følg med på siden eller på Facebook for at holde dig opdateret

Vil du holde dig opdateret? Like min Facebookside.