Ofelia – tunika – sort – Str. S-XXL – BELL

Kr. 369,95

Ofelia – tunika – sort – BELL er en utrolig flot tunika med feminine detaljer. Den har v-halsudskæring, flæsedetalje for neden og elastikdetalje i ærmerne. Der er desuden flæser ved halsen.

Ryd

Vælg først din størrelse i boksene ovenfor, derefter kan du tilføje varen til din kurv

by lene giver dig altid:

  • Hurtig levering med GLS
  • Sikker betaling med kort eller mobilepay
  • Gratis fragt ved køb over 600 kr.
  • 14 dages returret

Beskrivelse

Ofelia – tunika – sort – BELL

Ofelia – tunika – sort – BELL er en utrolig flot tunika med feminine detaljer. Den har v-halsudskæring, flæsedetalje for neden og elastikdetalje i ærmerne. Der er desuden flæser ved halsen. Den nederste flæse skærer ikke lige på maven eller lige på numsen/hofterne, så den sidder rigtig flot, når den kommer på. Brug den med leggings, strømpebukser eller jeans under, og style med nogle cool støvler og en flot jakke. Den findes i str. S-XXL hos bylene.dk og i butikken på Storegade 114c i Esbjerg.

Cassiopeia og Ofelia

Cassiopeia er et mærke, som er ejet og produceret af KSK Fashion. Cassiopeia er til den modne kvinde med lidt facon og form, hvorfor størrelserne på dette mærke er plus-størrelser. Det er et meget attraktivt og populært mærke verden over, som følger modens tendenser tæt og laver tøj til stilbevidste kvinder. Ofelia er ligeledes ejet og produceret af KSK Fashion. Dette mærke er lidt mere til den yngre kvinde i str. 36-44. Tøjet fra de to mærker minder meget om hinanden og faktisk er mange af styles helt ens blot i forskellige størrelser.

Materiale

100% viskose

Viskose er halvsyntetisk materiale, som er udvundet af naturlige råmaterialer og efterfølgende kemisk behandlet. Det er åndbart og behageligt at have på. Du kan læse meget mere om alle de forskellige materialer her.

Yderligere information

Str.

S, M, L, XL, XXL