Ofelia – strikket vest – creme – Str. S-XXL – RILEY

Kr. 249,95

Ofelia – strikket vest – creme – RILEY er en vildt cool og moderne strikket vest (også kaldet slipover), med v-halsudskæring og som er lidt længere bagtil end den er foran.

Ryd

Vælg først din størrelse i boksene ovenfor, derefter kan du tilføje varen til din kurv

by lene giver dig altid:

  • Hurtig levering med GLS
  • Sikker betaling med kort eller mobilepay
  • Gratis fragt ved køb over 600 kr.
  • 14 dages returret

Beskrivelse

Ofelia – strikket vest – creme – RILEY

Ofelia – strikket vest – creme – RILEY er en vildt cool og moderne strikket vest (også kaldet slipover), med v-halsudskæring og som er lidt længere bagtil end den er foran. Den kan bruges med en t-shirt, bluse, skjorte eller skjortekjole under og er super moderne i dette efterår, vinter og helt frem til og med foråret. Den er army grøn med ribbet kant i halskraven, ved armene og nederst på vesten. Den findes i str. S-XXL hos bylene.dk og i butikken på Storegade 114c i Esbjerg.

Cassiopeia og Ofelia

Cassiopeia er et mærke, som er ejet og produceret af KSK Fashion. Cassiopeia er til den modne kvinde med lidt facon og form, hvorfor størrelserne på dette mærke er plus-størrelser. Det er et meget attraktivt og populært mærke verden over, som følger modens tendenser tæt og laver tøj til stilbevidste kvinder. Ofelia er ligeledes ejet og produceret af KSK Fashion. Dette mærke er lidt mere til den yngre kvinde i str. 36-44. Tøjet fra de to mærker minder meget om hinanden og faktisk er mange af styles helt ens blot i forskellige størrelser.

Materiale:

50% bomuld

50% akryl

Bomuld er et 100% naturligt materiale, som er meget blødt og åndbart, hvorfor det er behageligt at have på. Det er meget slidstærkt og kan derfor holde til rigtig meget. Bomuld er desuden næsten altid allergivenligt og derfor er det er materiale, som langt de fleste kan bruge. Bomuld kan transportere varme og fugt væk fra kroppen, så du ikke får det alt for varmt. Men på samme tid beskytter det også mod kulden. Akryl er derimod et syntetisk materiale, som kan holde på pasform og farve. Det gør at strikvesten ikke ændrer sig særlig meget i lang tid og derfor kan du i lang tid få stor glæde ud af denne vest. Derudover giver akryl også en god varme. Du kan læse meget mere om tekstilerne her.

Vaskeanvisninger:

Ofelia – strikket vest – creme – RILEY kan vaskes ved 40 grader med vrangen ud og kun med lignende, mørke farver. Den kan stryges ved lav varme og her bør du også vende vrangen ud. Den må ikke komme i tørretumbleren. Vesten kan krympe med op til 5%, som det meste andet tøj typisk gør ved vask og brug.

Yderligere information

Str.

S, M, L, XL, XXL