Ofelia – kjole – oliven grøn- Str. S-XXL – NELLIA

Kr. 299,95

Ofelia – kjole – oliven grøn – NELLIA er en flot kjole i en lækker kvalitet med flotte ærmer, knapper ved fronten og snørre i taljen. Den er skøn og let at have på, og så er den rigtig smart oveni. Kjolen er lidt længere bagtil end foran og har en lille slids i siderne.

Ryd

Vælg først din størrelse i boksene ovenfor, derefter kan du tilføje varen til din kurv

by lene giver dig altid:

  • Hurtig levering med GLS
  • Sikker betaling med kort eller mobilepay
  • Gratis fragt ved køb over 600 kr.
  • 14 dages returret

Beskrivelse

Ofelia – kjole – oliven grøn – NELLIA

Ofelia – kjole – oliven grøn – NELLIA er en flot kjole i en lækker kvalitet med flotte ærmer, knapper ved fronten og snørre i taljen. Den er skøn og let at have på, og så er den rigtig smart oveni. Kjolen er lidt længere bagtil end foran og har en lille slids i siderne. Den kan styles med et par cool leggings og støvler til, hvis det skal være lidt råt eller et par strømpebukser og stiletter til finere begivenheder. Kjolen findes i str. S-XXL hos bylene.dk og i butikken på Storegade 114c i Esbjerg.

Brystmål i str. S er 102 cm

Cassiopeia og Ofelia

Cassiopeia er et mærke, som er ejet og produceret af KSK Fashion. Cassiopeia er til den modne kvinde med lidt facon og form, hvorfor størrelserne på dette mærke er plus-størrelser. Det er et meget attraktivt og populært mærke verden over, som følger modens tendenser tæt og laver tøj til stilbevidste kvinder. Ofelia er ligeledes ejet og produceret af KSK Fashion. Dette mærke er lidt mere til den yngre kvinde i str. 36-44. Tøjet fra de to mærker minder meget om hinanden og faktisk er mange af styles helt ens blot i forskellige størrelser.

Materiale

100% viskose

Viskose er et halvsyntetisk materiale, som udvindes af naturlige råmaterialer, der bliver kemisk efterbehandlet. Det er rigtig lækkert, da det er blødt og åndbart. Åndbart betyder at viskose kan transportere varme og fugt væk fra kroppen, så man ikke får det alt for varmt. Derudover tørrer det hurtigt efter vask. Læs mere om tekstiler her.

Vaskeanvisninger

Vask ved 30 grader i maskine uden blegemiddel og gerne med vrangen ud. Den må stryges ved almindelig varme. Den må ikke tørretumbles, men skal i stedet hænges til tørre.

Yderligere information

Str.

S, M, L, XL, XXL