Ofelia – højhalset t-shirt – rosa – str. S-XXL – ANDREA

Kr. 249,95

Ofelia – højhalset t-shirt – rosa – ANDREA er en flot ribbet t-shirt med høj hals og korte ærmer. Der er lavet fine detaljer ved ærmerne, halsen og kanten nederst på t-shirten, som giver et lidt mere feminint udtryk og der rigtig fint ud, selv hvis man har en cardigan eller lignende udenover.

Ryd

Vælg først din størrelse i boksene ovenfor, derefter kan du tilføje varen til din kurv

by lene giver dig altid:

  • Hurtig levering med GLS
  • Sikker betaling med kort eller mobilepay
  • Gratis fragt ved køb over 600 kr.
  • 14 dages returret

Beskrivelse

Ofelia – højhalset t-shirt – rosa – ANDREA

Ofelia – højhalset t-shirt – rosa- ANDREA er en flot ribbet t-shirt med høj hals og korte ærmer. Der er lavet fine detaljer ved ærmerne, halsen og kanten nederst på t-shirten, som giver et lidt mere feminint udtryk og der rigtig fint ud, selv hvis man har en cardigan eller lignende udenover. Style med både jeans, bukser eller nederdel. Det er helt op til dig! Dertil kan du jo sætte en fin halskæde til og nogle flotte støvler. T-shirten findes i str. S-XXL hos bylene.dk og i butikken på Storegade 114c i Esbjerg.

Cassiopeia og Ofelia

Cassiopeia er et mærke, som er ejet og produceret af KSK Fashion. Cassiopeia er til den modne kvinde med lidt facon og form, hvorfor størrelserne på dette mærke er plus-størrelser. Det er et meget attraktivt og populært mærke verden over, som følger modens tendenser tæt og laver tøj til stilbevidste kvinder. Ofelia er ligeledes ejet og produceret af KSK Fashion. Dette mærke er lidt mere til den yngre kvinde i str. 36-44. Tøjet fra de to mærker minder meget om hinanden og faktisk er mange af styles helt ens blot i forskellige størrelser.

Materiale

65% polyester

30% viskose

5% elastan

Polyester er et syntetisk materiale, som ofte bruges i tøj, da det er slidstærkt og holdbart. Det holder godt på pasformen og farven, samt isolerer godt. Polyester kan ikke transportere fugt og varme væk fra kroppen, som det meste naturlige materiale kan, hvorfor den kan blive varm at have på under fysiske aktiviteter eller hvis du har tendens til at få det meget varmt. Viskose er et halvsyntetisk materiale, som udvindes af naturlige råmaterialer, der bliver kemisk efterbehandlet. Det er rigtig lækkert, da det er blødt og åndbart. Åndbart betyder at viskose kan transportere varme og fugt væk fra kroppen, så man ikke får det alt for varmt. Derudover tørrer det hurtigt efter vask.Elastan er ligeledes et syntetisk materiale, som tilfører god stræk og komfort til t-shirten. Læs mere om materialerne her

Vaskeanvisning

Ofelia – højhalset t-shirt – rosa- ANDREAmå vaskes ved 30 grader i maskinen uden blegemiddel. Den må ikke tørretumbles, men bør hænges til tørre i stedet. Den kan stryges ved lav temperatur, men dette bør ikke blive nødvendigt.

Yderligere information

Str.

S, M, L, XL, XXL