Tilbud

Ofelia – cardigan – tern med lurexkant – Str. S-XXL – EMME

Kr. 250,00

-29%

Ofelia – cardigan – tern med lurexkant – EMME er en lækker strikket cardigan i en skøn bomuldkvalitet. Den er ternet i flotte nuancer med lurextråde (glimmer) nederst og ved ærmekanten.

Ryd

Vælg først din størrelse i boksene ovenfor, derefter kan du tilføje varen til din kurv

by lene giver dig altid:

  • Hurtig levering med GLS
  • Sikker betaling med kort eller mobilepay
  • Gratis fragt ved køb over 600 kr.
  • 14 dages returret

Beskrivelse

Ofelia – cardigan – tern med lurexkant – EMME

Ofelia – cardigan – tern med lurexkant – EMME er en lækker strikket cardigan i en skøn bomuldkvalitet. Den er ternet i flotte nuancer med lurextråde (glimmer) nederst og ved ærmekanten. Den kan bruges udenpå det meste til at give lidt varme eller lidt mere spil til dagens outfit. Cardiganen findes i str. S-XXL hos bylene.dk og i butikken på Storegade 114c i Esbjerg.

Cassiopeia og Ofelia

Cassiopeia er et mærke, som er ejet og produceret af KSK Fashion. Cassiopeia er til den modne kvinde med lidt facon og form, hvorfor størrelserne på dette mærke er plus-størrelser. Det er et meget attraktivt og populært mærke verden over, som følger modens tendenser tæt og laver tøj til stilbevidste kvinder. Ofelia er ligeledes ejet og produceret af KSK Fashion. Dette mærke er lidt mere til den yngre kvinde i str. 36-44. Tøjet fra de to mærker minder meget om hinanden og faktisk er mange af styles helt ens blot i forskellige størrelser.

Materiale

60% bomuld

22% polyester

18% viskose

Bomuld er et helt naturligt materiale, som ofte bruges i tøj. Bomuld er meget blødt og behageligt, da det er åndbart. Det er utrolig stærkt og faktisk bliver det stærkere i våd tilstand. Det kan dog krympe lidt ved vask. Viskose er et halvsyntetisk materiale, som udvindes af naturlige råmaterialer, der bliver kemisk efterbehandlet. Det er rigtig lækkert, da det er blødt og åndbart. Åndbart betyder at viskose kan transportere varme og fugt væk fra kroppen, så man ikke får det alt for varmt. Derudover tørrer det hurtigt efter vask. Polyester er et syntetisk materiale, som holder rigtig godt på pasformen og farven. Desuden isolerer det meget, da det ikke kan transporterer varme og fugt væk fra kroppen, men heller ikke lader kulde komme ind. Læs om alle de forskellige materialer her.

Yderligere information

Str.

S, M, L, XL, XXL