Ofelia – leggings – sort – Str. S-XXL – MAGGI
Kr. 249,95 Select options

Ofelia – leggings – sort – Str. S-XXL – MAGGI

Kr. 249,95

Ofelia – leggings – sort  – MAGGI er et par helt sorte leggings i en tyk og lækker kvalitet, som kan bruges under kjoler, tunikaer og nederdele. De har en elastik i taljen og masser stræk i benene. De er lidt shiny, men ikke ret meget, så det overtager ikke outfittet, men fungerer som prikket over i’et.

Ryd

Beskrivelse

Ofelia – leggings – sort  – MAGGI er et par helt sorte leggings i en tyk og lækker kvalitet, som kan bruges under kjoler, tunikaer og nederdele. De har en elastik i taljen og masser stræk i benene. De er lidt shiny, men ikke ret meget, så det overtager ikke outfittet, men fungerer som prikket over i’et. De er dejlige til efteråret og vinteren, da de er lidt tykkere og varmere end almindelige strømpebukser og leggings er. De findes i str. 42-54 hos bylene.dk og i butikken på Storegade 114c i Esbjerg.

Materiale:

88% polyester

12% spandex

Disse leggings er sammensat af polyester og spandex, som begge er helt syntetiske materiale med forskellige egenskaber. Polyester holder utrolig godt på farven og pasformen, så de ikke ændrer sig ret meget og ikke bliver grimme ved knæene. Spandex er et meget slidstærkt materiale, som skal tilfører strækbarhed til disse leggings. De to materialer sammen giver et behageligt par leggings med masser af stræk og som holder i lang tid.

Ofelia – leggings – sort  – MAGGI kan krympe op til 5% og må ikke tørretumbles. De kan vaskes ved 30 grader og bør vendes med vrangen ud ved vask samt kun vaskes med lignende, mørke farver.

Yderligere information

Str.

S, M, L, XL, XXL