Ofelia - kjole - navy med blomster print - LULU
Ofelia – kjole – navy med blomster print – Str. S/M-L/XL – LULU
Kr. 369,95 Select options

Ofelia – kjole – navy med blomster print – Str. S/M-L/XL – LULU

Kr. 369,95

Ofelia – kjole – navy med blomster print – LULU er en flot kjole i navy ned det fineste røde blomster print. Den har en enkel flæse nederst og lange ærmer med lidt puf. Derudover har den rund hals med et lille bindebånd.

Ryd

Beskrivelse

Ofelia – kjole – navy med blomster print – LULU

Ofelia – kjole – navy med blomster print – LULU er en flot kjole i navy ned det fineste røde blomster print. Den har en enkel flæse nederst og lange ærmer med lidt puf. Derudover har den rund hals med et lille bindebånd. Den er super fin til et par nylonstrømper eller leggings og kan nemt styles med et par flotte støvler her til vinter, og bruges med sneakers i foråret og sommeren. Kjolen er lavet i en lækker viskosekvalitet, så den er utrolig behagelig at have på. Den findes i str. S/M-L/XL hos bylene.dk og i butikken på Storegade 114c i Esbjerg.

Cassiopeia og Ofelia

Cassiopeia er et mærke, som er ejet og produceret af KSK Fashion. Cassiopeia er til den modne kvinde med lidt facon og form, hvorfor størrelserne på dette mærke er plus-størrelser. Det er et meget attraktivt og populært mærke verden over, som følger modens tendenser tæt og laver tøj til stilbevidste kvinder. Ofelia er ligeledes ejet og produceret af KSK Fashion. Dette mærke er lidt mere til den yngre kvinde i str. 36-44. Tøjet fra de to mærker minder meget om hinanden og faktisk er mange af styles helt ens blot i forskellige størrelser.

Materiale

100% viskose

Viskose er et halvsyntetisk materiale, som udvindes af naturlige råmaterialer, der bliver kemisk efterbehandlet. Det er rigtig lækkert, da det er blødt og åndbart. Åndbart betyder at viskose kan transportere varme og fugt væk fra kroppen, så man ikke får det alt for varmt. Derudover tørrer det hurtigt efter vask. Læs mere om tekstiler her.

Vaskeanvisninger

Ofelia – kjole – navy med blomster print – LULU kan vaskes i maskinen ved 40 grader med lignende farver og uden blegemiddel. Den må ikke tørretumbles, men bør hænges til tørre i stedet. Den kan stryges ved middel temperatur, men har naturligvis bedre af at blive dampet. Du bør desuden være opmærksom på at der kan være lidt overskyddende farve i kjolen, hvorfor den første gang bør vaskes alene og inden brug.

Yderligere information

Str.

S/M, M/L, L/XL