Ofelia - kjole - blå/navy - JUDY
Ofelia – kjole – blå/navy – Str. S-XXL – JUDY
Kr. 299,95 Kr. 150,00 Select options
Tilbud

Ofelia – kjole – blå/navy – Str. S-XXL – JUDY

Kr. 299,95 Kr. 150,00

-50%

Ofelia – kjole – blå/navy – JUDY er en flot og dejlig kjole i navy og blå. På det øverste stykke, der er blåt, er der lavet et sildebens mønster i stoffet. Den har rund hals og 3/4 lange ærmer, og så har den lommer i begge sider. Kjolen er lidt længere bagtil end den er foran og så er den lavet i en lækker, blød kvalitet.

Ryd

Beskrivelse

Ofelia – kjole – blå/navy – JUDY

Ofelia – kjole – blå/navy – JUDY er en flot og dejlig kjole i navy og blå. På det øverste stykke, der er blåt, er der lavet et sildebens mønster i stoffet. Den har rund hals og 3/4 lange ærmer, og så har den lommer i begge sider. Kjolen er lidt længere bagtil end den er foran og så er den lavet i en lækker, blød kvalitet. Brug den med et par nylonstrømper, leggings eller stramme jeans til. Style med et par flotte støvler og en cool jakke. Kjolen  findes i str. S-XXL hos bylene.dk og i butikken på Storegade 114c i Esbjerg.

Cassiopeia og Ofelia

Cassiopeia er et mærke, som er ejet og produceret af KSK Fashion. Cassiopeia er til den modne kvinde med lidt facon og form, hvorfor størrelserne på dette mærke er plus-størrelser. Det er et meget attraktivt og populært mærke verden over, som følger modens tendenser tæt og laver tøj til stilbevidste kvinder. Ofelia er ligeledes ejet og produceret af KSK Fashion. Dette mærke er lidt mere til den yngre kvinde i str. 36-44. Tøjet fra de to mærker minder meget om hinanden og faktisk er mange af styles helt ens blot i forskellige størrelser.

Materiale

Øverste materiale:

81% bomuld

19% polyester

Nederste materiale:

95% polyester

5% elastan

Polyester er et syntetisk materiale, som holder rigtig godt på pasformen og farven. Det er slidstærkt og tørrer hurtigt efter vask. Bomuld er et helt naturligt materiale, som ofte bruges i tøj. Bomuld er meget blødt og behageligt, da det er åndbart. Elastan er derimod et syntetisk materiale, som gør kjolen strækbar og ekstra komfortabel. Du kan læse meget mere om de forskellige tekstiler her.

Vaskeanvisninger:

Ofelia – kjole – blå/navy – JUDY kan vaskes ved 30 grader i maskinen med vrangen ud, sammen med lignende farver og uden blegemiddel. Den må ikke tørretumbles, men bør hænges til tørre. Kjolen kan stryges ved lav temperatur, hvis dette bliver nødvendigt.

Yderligere information

Str.

S, M, L, XL, XXL