Ofelia – bukser – sort med glå/guld glimmer – str. S-XXL – SIRI
Kr. 299,95 Select options

Ofelia – bukser – sort med glå/guld glimmer – str. S-XXL – SIRI

Kr. 299,95

Ofelia – bukser – sort med glå/guld glimmer – SIRI er et par super fede bukser med en cool sandfarvet stribe ned af hvert bukseben. De har desuden bindebånd i taljen, skrå lynlåslommer foran og snydelommer bagpå. Siggi bukserne er perfekte til hverdagsbrug med en cool t-shirt eller striktrøje til

Ryd

Beskrivelse

Ofelia – bukser – sort med glå/guld glimmer – SIRI

Ofelia – bukser – sort med glå/guld glimmer – SIRI er et par super fede bukser med en cool sandfarvet stribe ned af hvert bukseben. De har desuden bindebånd i taljen, skrå lynlåslommer foran og snydelommer bagpå. Siggi bukserne er perfekte til hverdagsbrug med en cool t-shirt eller striktrøje til. De er også gode som afslapningsbukser til at bruge derhjemme i weekenden og efter arbejde. De er behagelige, men stadig super cool og moderne. Bukserne findes i str. S-XXL hos bylene.dk og i butikken på Storegade 114c i Esbjerg.

Cassiopeia og Ofelia

Cassiopeia er et mærke, som er ejet og produceret af KSK Fashion. Cassiopeia er til den modne kvinde med lidt facon og form, hvorfor størrelserne på dette mærke er plus-størrelser. Det er et meget attraktivt og populært mærke verden over, som følger modens tendenser tæt og laver tøj til stilbevidste kvinder. Ofelia er ligeledes ejet og produceret af KSK Fashion. Dette mærke er lidt mere til den yngre kvinde i str. 36-44. Tøjet fra de to mærker minder meget om hinanden og faktisk er mange af styles helt ens blot i forskellige størrelser.

Materiale:

75% viskose

20% polyester

5% elastan

Viskose er et halvsyntetisk materiale, som udvindes af naturlige råmaterialer, der bliver kemisk efterbehandlet. Det er rigtig lækkert, da det er blødt og åndbart. Åndbart betyder at viskose kan transportere varme og fugt væk fra kroppen, så man ikke får det alt for varmt. Derudover tørrer det hurtigt efter vask. Polyester er et syntetisk materiale, som holder utrolig godt på pasform og farverne. Elastan er ligeledes et syntetisk materiale, som giver strækbarhed og komfort. Læs mere om tekstiler her.

Yderligere information

Str.

S, M, L, XL, XXL