Ofelia – bukser – sand – Str. S-XXL – SIRI
Kr. 299,95 Select options

Ofelia – bukser – sand – Str. S-XXL – SIRI

Kr. 299,95

Ofelia – bukser – sort med camel/sand stribe – SIRI er et par flotte og behagelige bukser med lynlåslommer og snørelukning i taljen. De er lidt ”jogging”-agtige og utrolig rare at have på. Derudover er de flot dekoreret med en smart stribe ned af hvert ben i sand og camel.

Ryd

Beskrivelse

Ofelia – bukser – sort med camel/sand stribe – SIRI

Ofelia – bukser – sort med camel/sand stribe – SIRI er et par flotte og behagelige bukser med lynlåslommer og snørelukning i taljen. De er lidt ”jogging”-agtige og utrolig rare at have på. Derudover er de flot dekoreret med en smart stribe ned af hvert ben i sand og camel. Brug med en t-shirt, strik eller cool bluse til. De er perfekte til hverdagsbrug, da de både er flotte og behagelige at have på. Bukserne findes i str. S-XXL hos bylene.dk og i butikken på Storegade 114c i Esbjerg.

Cassiopeia og Ofelia

Cassiopeia er et mærke, som er ejet og produceret af KSK Fashion. Cassiopeia er til den modne kvinde med lidt facon og form, hvorfor størrelserne på dette mærke er plus-størrelser. Det er et meget attraktivt og populært mærke verden over, som følger modens tendenser tæt og laver tøj til stilbevidste kvinder. Ofelia er ligeledes ejet og produceret af KSK Fashion. Dette mærke er lidt mere til den yngre kvinde i str. 36-44. Tøjet fra de to mærker minder meget om hinanden og faktisk er mange af styles helt ens blot i forskellige størrelser.

Materiale

75% viskose

20% polyester

5% elastan

Læs om alle tekstilerne her.

Yderligere information

Str.

S, M, L, XL, XXL