Ofelia – bluse med ”bomber” – sand – LOTTI
Ofelia – bluse med ”bomber” – sand – Str. S-XXL – LOTTI
Kr. 199,95 Select options

Ofelia – bluse med ”bomber” – sand – Str. S-XXL – LOTTI

Kr. 199,95

Ofelia – bluse med ”bomber” – sand – LOTTI er en flot bluse i en dejlig tyk kvalitet, som rigtig kan give noget varme her i de kolde måneder. Den er sand-farver og med ”bomber” overalt. Den har lange ærmer og rund hals.

Ryd

Beskrivelse

Ofelia – bluse med ”bomber” – sand – Str. S-XXL – LOTTI

Ofelia – bluse med ”bomber” – sand – LOTTI er en flot bluse i en dejlig tyk kvalitet, som rigtig kan give noget varme her i de kolde måneder. Den er sand-farver og med ”bomber” overalt. Ofelia – bluse med ”bomber” – sand – LOTTI har lange ærmer og rund hals. Den passer til både bukser og jeans, men kan også bruges med en nederdel eller udenover en kjole. Den findes i str. S-XXL hos bylene.dk og i butikken på Storegade 114c i Esbjerg.

Cassiopeia og Ofelia

Cassiopeia er et mærke, som er ejet og produceret af KSK Fashion. Cassiopeia er til den modne kvinde med lidt facon og form, hvorfor størrelserne på dette mærke er plus-størrelser. Det er et meget attraktivt og populært mærke verden over, som følger modens tendenser tæt og laver tøj til stilbevidste kvinder. Ofelia er ligeledes ejet og produceret af KSK Fashion. Dette mærke er lidt mere til den yngre kvinde i str. 36-44. Tøjet fra de to mærker minder meget om hinanden og faktisk er mange af styles helt ens blot i forskellige størrelser.

Materiale

80% bomuld

15% polyester

5% elastan

Bomuld er et naturligt materiale, som næsten alle kan bruge. Det er næsten altid allergivenligt, så det fremkalder sjældent hudirritationer. Derudover er det åndbart, da det kan transportere varme og fugt væk fra kroppen. Polyester er et syntetisk materiale, som holder godt på pasformen og farven. Derudover er det meget slidstærkt. Elastan er ligeledes et syntetisk materiale, som tilfører strækbarhed og ekstra komfort.

Læs om alle materialer her.

Vaskeanvisninger

Ofelia – bluse med ”bomber” – sand – LOTTI kan vaskes i maskine ved 30 grader med vrangen ud og sammen lignende farver og uden blegemiddel. Den må ikke tørretumbles, men bør hænges til tørre i stedet. Den kan stryges ved lav temperatur, gerne med vrangen ud.

Yderligere information

Str.

S, M, L, XL, XXL