Ofelia - blonde bluse - sort - Str. S-XXL - LISA
Ofelia – blonde bluse – sort – Str. S-XXL – LISA
Kr. 199,95 Kr. 99,95 Select options
Tilbud

Ofelia – blonde bluse – sort – Str. S-XXL – LISA

Kr. 199,95 Kr. 99,95

-50%

Ofelia – blonde bluse – sort – LISA er en flot bluse med blonder, som er rigtig elegant og simpel. Den er med 3/4 ærmer og afrundet hals med blonde afslutning. Den har ingen underbluse eller top, hvorfor det vil være en god idé at tage en separat indenunder.

Ryd

Beskrivelse

Ofelia – blonde bluse – sort – LISA

Ofelia – blonde bluse – sort – LISA er en flot bluse med blonder, som er rigtig elegant og simpel. Den er med 3/4 ærmer og afrundet hals med blonde afslutning. Den har ingen underbluse eller top, hvorfor det vil være en god idé at tage en separat indenunder. Brug den til et par jeans, bukser eller nederdel og gør dit outfit en smule mere elegant og klassisk. Blusen findes i str. S-XXL hos bylene.dk og i butikken på Storegade 114c i Esbjerg.

Cassiopeia og Ofelia

Cassiopeia er et mærke, som er ejet og produceret af KSK Fashion. Cassiopeia er til den modne kvinde med lidt facon og form, hvorfor størrelserne på dette mærke er plus-størrelser. Det er et meget attraktivt og populært mærke verden over, som følger modens tendenser tæt og laver tøj til stilbevidste kvinder. Ofelia er ligeledes ejet og produceret af KSK Fashion. Dette mærke er lidt mere til den yngre kvinde i str. 36-44. Tøjet fra de to mærker minder meget om hinanden og faktisk er mange af styles helt ens blot i forskellige størrelser.

Materiale:

75% bomuld

25% nylon

Bomuld er et helt naturligt materiale, som er utrolig populært i tøj, da langt de fleste kan bruge det. Det er dejligt og blødt at have på, samtidig med at det er åndbart. Det vil sige at bomuld faktisk kan transportere fugt og varme væk fra kroppen, men fungerer også isolerende og holder derfor kulden ude. Nylon er derimod et helt syntetisk materiale, som er utrolig slidstærkt og holder godt på både pasform og farve. Det er selvfølgelig en kæmpe fordel, da tøjet ikke vil ændre sig synderligt så. Læs mere om tekstiler her.

Vaskeanvisninger

Ofelia – blonde bluse – sort – LISA kan vaskes i maskine ved 30 grader med lignende farver. Den kan stryges ved lav temperatur og må ikke tørretumbles. Må heller ikke vaskes med blegemiddel.

Yderligere information

Str.

S, M, L, XL, XXL