Paris – strikket pullover – cognac – Str. S-XXL – SAMMY

Paris – strikket pullover – cognac – SAMMY er en flot strikket pullover i den flotte cognac farve, som er virkelig populær i efteråret og vinteren. Den er lavet med rund hals og med 3/4 ærmer. Derudover er den lavet i en lækker viskose kvalitet.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

by lene giver dig altid:

  • GRATIS gaveindpakning
    (skriv det blot under bemærkninger)
  • Hurtig levering med GLS – hjem eller til pakkeshop
  • Sikker betaling med kort eller mobilepay
  • Gratis fragt ved køb over 600 kr.
  • 14 dages returret
Paris – strikket pullover – cognac – SAMMY

Paris – strikket pullover – cognac – SAMMY er en flot strikket pullover i den flotte cognac farve, som er virkelig populær i efteråret og vinteren. Den er lavet med rund hals og med 3/4 ærmer. Derudover er den lavet i en lækker viskose kvalitet. Den passer godt med de mange flotte støvler i cognac og til et par lækre jeans eller bukser. Du kan også style den med et flot tørklæde eller en skjorte indenunder. Pulloveren findes i str. S-XXL hos bylene.dk og i butikken på Storegade 114c i Esbjerg.

Styles fra Frankrig og Italien

Hos By Lene er vi kræsne, når vi køber ind til butikken. Det skal være lækre kvalitetsvarer til en rimelig pris, der kan findes på hylderne hos os. Vi vil også gerne være lidt unikke og ikke bare have det samme sortiment som alle andre butikker og webshops. Derfor vælger vi at købe en del af vores styles hjem fra Frankrig og Italien. Både til almindelige størrelser og plus-pigerne. Der skal være lidt for alle, og alle skal føles sig unikke og velkomne hos By Lene.

Materiale

80% viskose

20% polyamid

Viskose er et halvsyntetisk materiale, som udvindes af naturlige råmaterialer, der bliver kemisk efterbehandlet. Det er rigtig lækkert, da det er blødt og åndbart. Åndbart betyder at viskose kan transportere varme og fugt væk fra kroppen, så man ikke får det alt for varmt. Derudover tørrer det hurtigt efter vask. Polyamid er et syntetisk materialer, som også kaldes nylon. Det er slidstærkt og det bruges ofte til at forstærke et stykke tøj. Derudover tørrer dette også ofte meget hurtigt, da det ikke suger vandet til sig. Læs mere om tekstiler her.

Vaskeanvisninger

Paris – strikket pullover – cognac – SAMMY kan vaskes i maskinen ved 30 grader skånsomt med lignende farver og med vrangen ud. Den kn stryges ved lav temperatur, men dette bør ikke være nødvendigt. Hæng hellere tøjet op efter vask og hvis det er nødvendigt, kan du bruge en hånddamper i stedet. Det er mere skånsomt for tøjet. Cardiganen må ikke tørretumbles eller vaskes med blegemiddel.

Yderligere information

Str.

S, M, L, XL, XXL