Paris – strik pullover – sort – Str. 40-50 – AUGUSTA

Paris – strik pullover – sort – Str. 40-50 – AUGUSTA er en flot, tynd strikpullover i sort med lidt ”pile” mønster ned i midten. Dette er også sort, så det er meget subtilt. Derudover er den med lange ærmer og har en god længde. Den er behagelig at have på og nem at ånde i.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

by lene giver dig altid:

  • GRATIS gaveindpakning
    (skriv det blot under bemærkninger)
  • Hurtig levering med GLS – hjem eller til pakkeshop
  • Sikker betaling med kort eller mobilepay
  • Gratis fragt ved køb over 600 kr.
  • 14 dages returret
Paris – strik pullover – sort – Str. 40-50 – AUGUSTA

Paris – strik pullover – sort – Str. 40-50 – AUGUSTA er en flot, tynd strikpullover i sort med lidt ”pile” mønster ned i midten. Dette er også sort, så det er meget subtilt. Derudover er den med lange ærmer og har en god længde. Den er behagelig at have på og nem at ånde i. Den findes i str. 40-50 hos bylene.dk og i butikken på Storegade 114c i Esbjerg.

Styles fra Frankrig og Italien

Hos By Lene er vi kræsne, når vi køber ind til butikken. Det skal være lækre kvalitetsvarer til en rimelig pris, der kan findes på hylderne hos os. Vi vil også gerne være lidt unikke og ikke bare have det samme sortiment som alle andre butikker og webshops. Derfor vælger vi at købe en del af vores styles hjem fra Frankrig og Italien. Både til almindelige størrelser og

Materiale:

80% viskose

20% nylon

Viskose er et halvsyntetisk materiale, som udvindes af naturlige råmaterialer, der bliver kemisk efterbehandlet. Det er rigtig lækkert, da det er blødt og åndbart. Åndbart betyder at viskose kan transportere varme og fugt væk fra kroppen, så man ikke får det alt for varmt. Derudover tørrer det hurtigt efter vask. Polyamid er et syntetisk materialer, som også kaldes nylon. Det er slidstærkt og det bruges ofte til at forstærke et stykke tøj. Derudover tørrer dette også ofte meget hurtigt, da det ikke suger vandet til sig. Læs mere om tekstiler her.

Yderligere information

Str.

40, 42, 44, 46, 48, 50