Paris – støvler – sand – Str. 37-40

Paris – støvler – sand – Str. 37-40 er er par super flotte støvler i sandfarvet ruskinds-look med højt skaft. Der er elastik på ydersiden og lynlås på indersiden, samt to stropper, så støvlerne er nemme at få på.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

by lene giver dig altid:

  • GRATIS gaveindpakning
    (skriv det blot under bemærkninger)
  • Hurtig levering med GLS – hjem eller til pakkeshop
  • Sikker betaling med kort eller mobilepay
  • Gratis fragt ved køb over 600 kr.
  • 14 dages returret
Paris – støvler – sand – Str. 37-40

Paris – støvler – sand – Str. 37-40 er er par super flotte støvler i sandfarvet ruskinds-look med højt skaft. Der er elastik på ydersiden og lynlås på indersiden, samt to stropper, så støvlerne er nemme at få på. De findes i str. 37-40 hos bylene.dk og i butikken på Storegade 114c i Esbjerg.

Styles fra Frankrig og Italien

Hos By Lene er vi kræsne, når vi køber ind til butikken. Det skal være lækre kvalitetsvarer til en rimelig pris, der kan findes på hylderne hos os. Vi vil også gerne være lidt unikke og ikke bare have det samme sortiment som alle andre butikker og webshops. Derfor vælger vi at købe en del af vores styles hjem fra Frankrig og Italien. Både til almindelige størrelser og plus-pigerne. Der skal være lidt for alle, og alle skal føles sig unikke og velkomne hos By Lene.

Materiale:

100% syntetisk materiale(vegansk)

Yderside: Tekstil
Inderside: Tekstil
Bund: Gummisål

Støvlerne er lavet helt syntetisk, hvilket betyder at der ikke er brugt animalske produkter til at producere disse støvler. Kunstlæder er ikke ligeså holdbart som ægte læder og er som regel heller ikke vandtæt, men til gengæld er der næsten ikke vedligehold og en stor prismæssig forskel, som er værd at tage med i overvejelserne. Derudover kan det betyde meget for nogle, at der ikke benyttes animalske produkter til produktionen. Du kan læse mere om materialer her.

Yderligere information

Str.

37, 38, 39, 40