Paris camelfarvede støvler med crocopræg Str. 36-41 – BLJY1961

Paris – støvler – camel med croco – BLJY1961 er et par super cool støvler i den fineste efterårsfarve, som desuden er croco-præget. Spidsen er firkantet og det samme er hælen. Den har lidt højde på og så er den lidt længere end til anklen. Den har en cool lynlåsdetalje på fronten, som også fungerer som støvlernes lukning. Dette gør også at støvlen er nem at få på. Det er en smal model, som giver foden et smallere udtryk.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

by lene giver dig altid:

  • GRATIS gaveindpakning
    (skriv det blot under bemærkninger)
  • Hurtig levering med GLS – hjem eller til pakkeshop
  • Sikker betaling med kort eller mobilepay
  • Gratis fragt ved køb over 600 kr.
  • 14 dages returret
Paris – støvler – camel med croco – BLJY1961

Paris – støvler – camel med croco – BLJY1961 er et par super cool støvler i den fineste efterårsfarve, som desuden er croco-præget. Spidsen er firkantet og det samme er hælen. Den har lidt højde på og så er den lidt længere end til anklen. Den har en cool lynlåsdetalje på fronten, som også fungerer som støvlernes lukning. Dette gør også at støvlen er nem at få på. Det er en smal model, som giver foden et smallere udtryk. Du kan både bruge den til bukser, men en kjole i beige/brune toner ville også være utrolig flot dertil. Style med en jakke i en lignende camel eller brun nuance. Støvlerne findes i str. 36-41 hos bylene.dk og i butikken.

Styles fra Frankrig og Italien

Hos By Lene er vi kræsne, når vi køber ind til butikken. Det skal være lækre kvalitetsvarer til en rimelig pris, der kan findes på hylderne hos os. Vi vil også gerne være lidt unikke og ikke bare have det samme sortiment som alle andre butikker og webshops. Derfor vælger vi at købe en del af vores styles hjem fra Frankrig og Italien. Både til almindelige størrelser og plus-pigerne. Der skal være lidt for alle, og alle skal føles sig unikke og velkomne hos By Lene.

Materiale:

100% syntetisk materiale(vegansk)

Støvlerne er lavet helt syntetisk, hvilket betyder at der ikke er brugt animalske produkter til at producere disse støvler. Kunstlæder er ikke ligeså holdbart som ægte læder og er som regel heller ikke vandtæt, men til gengæld er der næsten ikke vedligehold og en stor prismæssig forskel, som er værd at tage med i overvejelserne. Derudover kan det betyde meget for nogle, at der ikke benyttes animalske produkter til produktionen. Du kan læse mere om materialer her.

Pleje anvisninger

Paris – støvler – camel med croco – BLJY1961 kan imprægneres, hvis du ønsker det. Du skal bruge imprenering til kunstlæder eller til alle tekstiler, hvis du vil gøre dette. De er meget nemme i forhold til rengøring, da de er glatte og blot kan tørres af med en klud, hvis de bliver beskidte. Lad være med at vaske dem i vaskemaskinen og tør dem heller ikke tørretumbleren, da vi ikke kan garantere for at de kan holde til dette. Vask dem hellere i hånden og lad dem lufttørre, hvis det er nødvendigt.

Yderligere information

Str.

36, 37, 38, 39, 40, 41