Paris – rullekrave – cognac – Str. S-XXL – ROSI

Paris – rullekrave – cognac – ROSI er en vildt flot og klassisk rullekrave i en tynd, strikket viskosekvalitet. Den er i den flotteste efterårsfarve, cognac, som er utrolig populær i dette efterår og vinteren over. Den er med ribbede kanter ved alle afslutninger og så har den lange ærmer.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

by lene giver dig altid:

  • GRATIS gaveindpakning
    (skriv det blot under bemærkninger)
  • Hurtig levering med GLS – hjem eller til pakkeshop
  • Sikker betaling med kort eller mobilepay
  • Gratis fragt ved køb over 600 kr.
  • 14 dages returret
Paris – rullekrave – cognac – ROSI

Paris – rullekrave – cognac – ROSI er en vildt flot og klassisk rullekrave i en tynd, strikket viskosekvalitet. Den er i den flotteste efterårsfarve, cognac, som er utrolig populær i dette efterår og vinteren over. Den er med ribbede kanter ved alle afslutninger og så har den lange ærmer. Style den med et par cool jeans og nogle fede støvler til. Derudover kan du sætte en flot jakke og et tørklæde til, for at give looket et mere efterårs-udtryk. Rullekraven findes i str. S-XXL hos bylene.dk og i butikken. VÆR OPMÆRKSOM på at den er lidt lille i størrelsen, hvorfor det kan være en god idé at tage en størrelse større end du plejer. Ligger du mellem to størrelser, vil vi anbefale dig at vælge den største.

Styles fra Frankrig og Italien

Hos By Lene er vi kræsne, når vi køber ind til butikken. Det skal være lækre kvalitetsvarer til en rimelig pris, der kan findes på hylderne hos os. Vi vil også gerne være lidt unikke og ikke bare have det samme sortiment som alle andre butikker og webshops. Derfor vælger vi at købe en del af vores styles hjem fra Frankrig og Italien. Både til almindelige størrelser og plus-pigerne. Der skal være lidt for alle, og alle skal føles sig unikke og velkomne hos By Lene.

Materiale

80% viskose

20% polyamid

Viskose er et halvsyntetisk materiale, som udvindes af naturlige råmaterialer, der bliver kemisk efterbehandlet. Det er rigtig lækkert, da det er blødt og åndbart. Åndbart betyder at viskose kan transportere varme og fugt væk fra kroppen, så man ikke får det alt for varmt. Derudover tørrer det hurtigt efter vask. Polyamid er et syntetisk materialer, som også kaldes nylon. Det er slidstærkt og det bruges ofte til at forstærke et stykke tøj. Derudover tørrer dette også ofte meget hurtigt, da det ikke suger vandet til sig. Læs mere om tekstiler her.

Vaskeanvisninger

Paris – rullekrave – cognac – ROSI kan vaskes i maskinen ved 30 grader skånsomt med lignende farver og med vrangen ud. Den kn stryges ved lav temperatur, men dette bør ikke være nødvendigt. Hæng hellere tøjet op efter vask og hvis det er nødvendigt, kan du bruge en hånddamper i stedet. Det er mere skånsomt for tøjet. Cardiganen må ikke tørretumbles eller vaskes med blegemiddel.

Yderligere information

Str.

S, M, L, XL, XXL