Paris – lang skjorte – brun tern – Str. S-L

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

by lene giver dig altid:

  • GRATIS gaveindpakning
    (skriv det blot under bemærkninger)
  • Hurtig levering med GLS – hjem eller til pakkeshop
  • Sikker betaling med kort eller mobilepay
  • Gratis fragt ved køb over 600 kr.
  • 14 dages returret
Paris – lang skjorte – brun tern

Paris – lang skjorte – brun tern er en flot lang skjorte med brune tern. Den er gennemknappet med lange ærmer, bindebånd i taljen og bånd i ærmerne, som kan give en ”rynket” effekt. Brug den åben som en overshirt med et par jeans og en t-shirt under eller lukket med leggings eller skinny fit jeans under. Style eventuelt med en cool taske og et par fede støvler til. Skjorten findes i str. S-L hos bylene.dk og i butikken på Storegade 114c i Esbjerg.

Styles fra Frankrig og Italien

Hos By Lene er vi kræsne, når vi køber ind til butikken. Det skal være lækre kvalitetsvarer til en rimelig pris, der kan findes på hylderne hos os. Vi vil også gerne være lidt unikke og ikke bare have det samme sortiment som alle andre butikker og webshops. Derfor vælger vi at købe en del af vores styles hjem fra Frankrig og Italien. Både til almindelige størrelser og plus-pigerne. Der skal være lidt for alle, og alle skal føles sig unikke og velkomne hos By Lene.

Materiale:

100% polyester

Polyester er et slidstærkt og syntetisk materiale, som holder virkelig godt på pasformen og farven. Den vil derfor ikke ændre sig synderligt og du kan haven en meget flot tunika i lang tid med rette pleje. Det er slidstærkt og kan holde til en del, og så varmer det godt, så det er oplagt til efteråret og vinteren.

Vaskeanvisning

Paris – lang skjorte – brun tern må vaskes ved 40 grader og må ikke komme i tørretumbleres. HUSK at du IKKE må vaske den med skyllemiddel, da det ofte indeholder blegemiddel. Polyester krøller generelt ikke ret meget, men hvis den skulle krølle lidt, kan den stryges ved lav temperatur. Det er dog bedst at hænge den op efter vask eller bruger en damper i stedet.

Yderligere information

Str.

S, M, L