Liberté mesh bluse med lange ærmer PINK ORANGE SAND DOT

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

by lene giver dig altid:

  • GRATIS gaveindpakning
    (skriv det blot under bemærkninger)
  • Hurtig levering med GLS – levering hjem til dig eller til nærmeste pakkeshop
  • Mulighed for afhentning af varer i butik (Esbjerg)
  • Sikker betaling med kort eller mobilepay
  • Gratis fragt ved køb over 599,95 kr.
  • 14 dages returret

Liberté mesh bluse med lange ærmer

Liberté mesh bluse med lange ærmer PINK ORANGE SAND DOT.

Super fin mesh bluse fra Liberté – sand bund med pink og orange dots.

 

Indhold:

95% polyester

5% spandex

Yderligere information

Str.: No selection

, , ,

Brand

Liberté

Liberté tøj str. S-XXL Vi forhandler Liberté Essentiel, som er et dansk brand, der laver tøj i en lækker og behagelig kvalitet. Med tøjet herfra kan du blive smart klædt på og samtidig føle dig godt tilpas. Liberté Essentiel er lækre styles, der kan kombineres på mange måder. Det er bløde og lækre kvaliteter, som er behagelige at have på. Vi har samlet det hele til dig lige her. Blandt andet har vi de mange styles i mesh, som er rigtig populært med en enkel top under. Mesh bruger mange også under bluser, kjoler og jakker af enhver art. Skab din helt egen stil ved at kombinere tøj fra forskellige brands. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige. ALMA er serien, som er kendt af rigtig mange. Det er blødt tøj, som er behageligt at have på. Rigtig meget fra ALMA serien kan kombineres som du har lyst til.
Liberté Essentiel er et dansk modebrand, der blev grundlagt i 2017 af designeren Cecilia Iacobuzio. Brandet er kendt for deres luksuriøse, men samtidig bæredygtige tøjkollektioner til kvinder. Liberté Essentiel fokuserer på at skabe tidløst og klassisk tøj af høj kvalitet, der passer til de fleste kunders smag og behov. Deres kollektioner omfatter alt fra jakker, kjoler og bukser til bluser og toppe. Brandet har et minimalistisk udtryk, der er inspireret af skandinavisk design og æstetik. Liberté Essentiel lægger stor vægt på bæredygtighed og miljøansvarlighed, og de anvender udelukkende naturlige og bæredygtige materialer i deres produktion. Brandet er også engageret i at minimere deres miljøpåvirkning og har implementeret flere bæredygtige produktionsmetoder for at reducere deres CO2-udledning.
Vi er online forhandler af Liberté Essentiel og har også en butik i Esbjerg Centrum - lige ved Torvet, hvor du også kan finde tøj fra mange andre mærker.
Liberté